Abuse & Adore

(^.^) All the great things are simple, and many can be expressed in a single word: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope.

Wednesday, August 26, 2009

Berdoalah Direct Kepada Allah...


Ini Najib Rohim.
Aku jumpa gambor dia.
So, aku tak ada kerja...
aku cilok hasil kerja dia...
jadik macam ini....


Kat atas ini, gambar anak aku Atiqah Jasmine Balqis masa berumur tak sampai 6 bulan...


8 comments:

  1. bercakap pasal doa ni kak, nas skrg asyik ingat kat mak sgt2..tiap2 malam nangis..rasa sebak sgt

    ReplyDelete
  2. yep betul..

    kadang2 kita manusia asyik terminta2 kat sesama manusia padahal rezeki ni semua di tangan Allah.

    ReplyDelete
  3. Dear Nas...
    Ahkak beli Mastika bulan ini...
    PAsal org yang belum mati, dijemput oleh arwah mak-ayah dia dlm jaga (bukan mimpi...)

    ReplyDelete
  4. Yep Deaf...

    Yap. rizki di tgn Allah...
    Masa aku giler2 nak resign (lompat kerja dulu after 9 years dlm company ini)...

    aku cakap kat diri aku, "Kalo Allah izinkan aku pergi kompeni itu, maka aku akan pergi, kalo aku telah ditakdirkan utk berkhidmat di sini .. ya, di sini takdir aku, walau aku dah berusaha interview bagai..."

    ReplyDelete
  5. Ya Ampun Ibu Singa...
    Rakan blogger mu ini, sungguh busy.
    Org subuk beraya, saya sibuk ber'Christmas"... arghhh...

    ReplyDelete
  6. Ya Ampun Ibu Singa...
    Rakan blogger mu ini, sungguh busy.
    Org subuk beraya, saya sibuk ber'Christmas"... arghhh...

    ReplyDelete
  7. Ya Ampun Ibu Singa...
    Rakan blogger mu ini, sungguh busy.
    Org subuk beraya, saya sibuk ber'Christmas"... arghhh...

    ReplyDelete